Előfordult már veled, hogy kitűztél egy célt, és a lelkesedés helyett görcs járta át szíved lelked? 

Pontosan meghatároztad, kitűzted a határidőt, elképzelted magad gigaerős mágnesnek, az eredmények meg valahogy mégsem jöttek?
Mi van akkor, ha másképp is el lehet érni a vágyott életet? Görcs, idegbaj nélkül. A külső körülményeid megváltoztatása nélkül.
Sőt, mi van akkor, ha nem is arra vágysz igazából, amire most gondolod, hogy vágysz? Vadul hangzik? Lehet.

Az az igazság, hogy sok nőtársamat láttam már az elmúlt években szétidegelni magát.

Anyák, nők, akik telis tele vannak célokkal, tervekkel, család, gyereknevelés mellett teszik oda magukat nap mint nap, hogy elérjék a vágyott életet. Nem biztos, hogy tudják hogyan és miként, de akarják. Ezért követnek. Követnek motivációs trénereket, coachokat, mentorokat, akiktől meghallgatják a tutit.

Készíts tervet.
Kelj fel a család előtt.
Olvass minden nap legalább fél órát.
Meditálj.
Legyen én-időd.
Sportolj.
Írd le a céljaid.
Bontsd le őket.
Rendelj hozzájuk határidőt.
Mosolyogj sokat.

Meg tudod csinálni!!

Te meg tudod?
Vagy te is inkább azt érzed, hogy a célod helyett a pszichiátriához kerülsz inkább egyre közelebb? Elvileg szárnyalnod kéne a sok bölcsnek tűnő tanácsot követve, de e helyett  egyre frusztráltabb vagy?

Ne érts félre, a motivátorok tudnak klassz dolgokkal is előrukkolni. De egyet felejt el mindenki:

Ők nem te vagy. Ami egyik embernek működik, az nem fog a másiknak. Igenis, számítanak a körülményeid. Az, hogy milyen mintákat kaptál gyerekkorodban, mekkora terheket hurcolsz, milyen állapotban vagy ebben a pillanataban, mennyire vastag falakkal mászkálsz a nagyvilágban? Ez igenis számít.

És ha bólogattál arra a fenti kérdésre, hogy az eddigi önfejlesztési próbálkozásaid alatt csak a frusztráltságod nőtt, az azért lehet, mert nem tetted le a megfelelési kényszeredet, amivel a magyarországi nők legalább 70%-a küzd. (ez nem egy hivatalos felmérés, de azt látom, ez a valóság). Folyamatosan méricskéled magad, hogy az öltönyös fazon szerint most vajon jól csinálod e az életed, vagy nem. Mivel általában nem, mert mondjuk téged nem a stáb vesz körbe, hanem kettő-három esetleg több visító kisgyerek (akiket persze imádsz, de azért néha nem) szépen elkezded ostorozni magad. Jön az önleértékelés, önbizalomhiány és társaik.

 

Ha azt mondanám, van egy másik út,  elhinnéd nekem?

Egy könnyedebb verzió, amit ha elsajátítasz, bármikor

visszatérhetsz a békés, örömteli önmagadhoz?

Igen, még mondjuk porszívózás közben is, a fent említett

aprónép által körülrajongva.

Mi lenne, ha szigorú célkitűzgetősdi, önfejlesztősdi helyett

ránéznél arra, hogy ki is vagy TE igazán?

Mi lenne, ha először “megtanulnád” önMAGad, és aztán a

könnyed megengedés teréből teremtenénk egy boldog JELENT,

amiből aztán a vágyott jövő is ki tud bontakozni?

Hogyan és kivel?

Elstartol a Megengedő Nő- ráDébresztő online program A Kulcs szerzőjével, Gáspár Enikővel.
Az anyával, aki nem nevel.
A nővel, aki célok kitűzése nélkül, megengedésből teremti az életét. Olyas valakivel, aki nem (csak) könyvekből tanulta, amit most készül továbbadni neked, hanem pontról pontra át és megélt mindent, amit tanít.

Nézzük meg pontosan, mi az a tudás, amit magyar nyelven

kizárólag itt és most szerezhetsz meg napi 1000 Ft és 30

percnyi idő ráfordításával.

Megtanulhatsz könnyedén, ösztönösen választani.

 Miért fontos ez? Mert a bizonytalanságod abból adódik, hogy nem tudod eldönteni, hogy a lehetőségeid és a sok-sok igazságnak álcázott információ közül melyik mellett tegyed le a voksod.

Megtanulhatod, hogyan csendesítsd el az elméd

Igen, még a legnagyobb zajban is. Csak nyugodt állapotban tudunk „jó” döntést hozni.

Megtanulhatod meghallani a saját belső hangodat.

Rengeteg időt meg tudsz spórolni, ha könnyedén megtalálod azokat a dolgokat és lehetőségeket, amelyek valóban gazdagítják a személyiségedet.

t

Megtanulhatod a legfontosabb kérdést

Megtanulod, hogy Te magad miképp tudsz segítség nélkül letenni múltbéli terheket. Mert a legtöbb sérelmet, fájdalmat, amit hurcolunk évtizedeken át, valójában egyetlen kérdéssel el lehet engedni.

Megszűnik az aggódás

Nem kell többé szorongani a „mi lesz holnap és 10 év múlva?” érzéstől. Megtanulhatod, hogyan tudod minden helyzetben visszahozni magad a Jelenbe.

Stresszmentesebbek lehetnek a hétköznapjaid

Megtanulhatod magabiztosan, az erőd teljes tudatában megélni a valódi vágyaidat függetlenül attól, hogy most milyen körülmények között élsz:

Sokat gondolkodtam, hogy milyen formában és hol helyezzem

el a program anyagát, és úgy döntöttem, hogy a számomra

legkönnyedebb megoldást választom, ahogy mindig is teszem.

A Facebookon létrehoztam egy privát, zárt csoportot, ahol

kapsz:

Hozzáférést

Teljes és korlátlan hozzáférés a tréning teljes anyagához, ami magában foglal napi egy írott anyagot feladattal, és heti 2 élő bejelentkezést.

Figyelmet

Folyamatos interakciót, melyek során minden felmerülő kérdésedre választ kapsz írásban vagy az élő bejelentkezések alatt.

Extra tippeket

Azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, eszközöket. Mindaz, amit átadok Neked, könnyedén és hatékonyan beépíthető a hétköznapjaidba.

Ítéletmentes közeget

A Facebook csoportban a egy  ítélet- és elvárás mentes közeg tagja is leszel,  ahol tabuk nélkül beszélhetünk bármilyen kérdésről.

Extra kedvezményeket

VIP klubtagság kedvezmények az online konzultációkra és a 3 hónapos utógondozásra.

Garanciát

3 napos, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia. Ha ez a program nem azt nyújtja Neked, amit vártál, és ezt 3 napon belül írásban jelzed, visszakapod a befizetett összeg 100%-át.

Gyakran tapasztalom, hogy az emberek a saját igazságukat egyetlen igazságként akarják elfogadtatni másokkal. Anyaként hallgatom a gyerekorvos igazságát a hozzátáplálás egyetlen lehetséges módjáról, amiről a GAPS szerint például teljesen más az igazság.] Enikő nem erőlteti az igazságát, csak megosztja a saját tapasztalatait; nem keres szándékot, ha az ember kérdez, csak válaszol rá; nem kínálja az egyetlen üdvözítő utat, lehetőséget kínál. Nem minősít. Nem ítél. Gyakorlatiasan közvetít spirituális gondolatokat, közérthetően, a 21. századi, európai életbe beilleszthetően. Kérdései segítenek meglátni, észrevenni más nézőpontokat.

Kiss Zsuzsanna

Szeretem nagyon, hogy leírod azt is, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Sokan hiszik – és sok spiri vagy… álspiri ezt közvetíti – hogyha spirituálisan fejlődni akarnak, akkor minden cukormáz lesz, meg fény és szeretet. Ha nem úgy érzed magad, akkor rosszul csinálod, blabla… Sokszor teszi fel a kérdést a barátnőm is, mit csinálok rosszul… Nem lesz mindig az – szivemből kivánom mindenkinek, hogy az legyen – mert nyilván az élet megy, történnek dolgok, amikre nem vagyunk hatással – s ha bedőlnek ezeknek, akkor még rosszabbul lesznek mint előtte voltak. Épp az a lényeg, hogy ismerd az eszközöket és tudd kihozni magad ebből az állapotból. Ehhez az első lépés valóban minél inkább megélni a pillanatot. Nem mindig egyszerű, ez tény, de gyakorlással egyre jobban megy. Az önismeret tantárgyat bevezetném az iskolákban alsóban simán. A könyved lehetne az alapja, természetesen a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembe vételével. Tulajdonképpen be is fogom majd ezt építeni a tanításomba, nem is kell hozzá az önismeret tantárgy. Ezt most elhatároztam.

Nyisztor Éva-Mária

Az önismeret tantárgyat bevezetném az iskolákban alsóban simán. A könyved lehetne az alapja, természetesen a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembe vételével. Tulajdonképpen be is fogom majd ezt építeni a tanításomba, nem is kell hozzá az önismeret tantárgy. Ezt most elhatároztam.

Tihanyi Szilvia A kulcsról

Teljesen mindegy, most milyen körülmények között élsz: egyedülálló anya vagy, vagy párkapcsolatban neveled a gyermeked. Alkalmazottként dolgozol, vagy gyesen vagy, esetleg vállalkozóként tevékenykedsz. Elégedett vagy az életeddel, vagy egy káosznak tűnik a világod. Elég időd van önmagadra, vagy épp egy kávét meginni sem tudsz csendben.

Minden esetben létezik az a lehetőség, amikor nem kell elolvasnod 180 könyvet, nem kell kifizetned több százezer forintot önfejlesztésre, és nem kell hetekre elvonulnod a világtól, hogy megtaláld önmagad.

A hétköznapokba könnyedén beilleszthető eszközökkel, amelyeket évek óta működtetek és használok, könnyedén, minimális erőfeszítéssel tudsz változtatni kilátástalannak tűnő helyzeteken is.

Ez a program a saját tapasztalataimból, reformpedagógiai és tudatossággal foglalkozó tanulmányaim során szerzett tudásomból született. Egyedülálló anyaként nem volt sok időm az önfejlesztésre, így a legegyszerűbb és leggyorsabb módszerekre volt szükségem.

A megengedő nő program segíteni fog neked abban, hogy magabiztos legyél az életed minden területén. Hogy megtanulj nemet mondani, és könnyedén választani a lehetőségek közül, amelyek csodálatos módon az öledbe pottyannak. A 21 nap során megismerheted saját mélyről jövő vágyaidat és képességeidet, javíthatsz az önmagaddal és a másokkal való kapcsolatodon.

És ne izgulj, nem engem “kell” követned. MAGadat kövesd, tőlem azt veheted át, hogy hogyan.

Arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy mindenki egyforma slunggal

szeretné elfordítani a kormánykereket egy totálisan másik irányba, így

összeállítottam három lehetőséget, hogy igényeid szerint tudj választani:

Kérlek a jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Kérlek itt válaszd ki, hogy melyik tréningre szeretnél jelentkezni!

Adatkezelési tájékoztató

14 + 11 =