Ezt mondják legalábbis. Szerintem a pénz szeretet, és így akár lehet az idő is az.

Egyedülálló anyaként, szabad és tudatos nőként megtanultam, hogy az időm érték. Megtanultam NEM-et mondani azokra a dolgokra és azokra az emberekre, amik és akik nem tettek boldoggá. Ezzel párhuzamosan megtanultam IGEN-t mondani azokra a dolgokra és emberekre, amik és akik bár teljesen szokatlanok, számomra értéket adnak.

Már nem érdekel, erről kinek mi a véleménye. Az egyetlen kérdés: számomra ez örömöt ad? Akkor csinálom. Ha a válasz nem, akkor nem csinálom.

Az önmegvalósítás útját járva ez egy óriási mérföldkő volt az életemben. Felismerni, hogy mit teszek megfelelési kényszerből, és mit teszek szabad választásból.

Most pedig, 2020 áprilisában, amikor a koronavírus megmutatta sokunknak, hogy melyek a valódi értékek, még inkább letisztult bennem, hogy az egyetlen, amit adhatok másoknak, az az időm.

Az időm és a figyelmem. Amit azoknak adok, akik számára ez érték. Akik figyelnek rám. Akiket őszintén érdeklek. És akik engem őszintén érdekelnek.

Érdemes feltenni a kérdést:

 

Kik azok, akiknek örömmel adom az időmet és a figyelmemet? Kik azok, akik örömmel adják nekem az idejüket és figyelmüket?

 

Csak figyelj… Meg fognak jelenni!

Enikő