A kulcs

Miért „A kulcs”?

Amikor 2016 augusztusában megírtam ezt a könyvet, Olaf inspirált a címválasztásban.

Ő a hóember a Jégvarázs című mesefilmből, amit akkoriban folyamatosan nézni kellett itthon. Illetve leginkább csak én néztem, meg háttérzajként ment a lejátszóban. De az valahogy akkoriban kellett Sophienak. Vagy lehet, hogy nekem? 🙂
Mindenesetre, amikor már tizedszerre hallgattam végig, megütötte a fülemet a mókás hóember igazsága:

A szeretet megolvasztja a dermedt szíveket. A szeretet a kulcs.
És akkor beütött… Azt hiszem, úgy minden, amit előtte 3-4 hónapig tapasztaltam, tanultam. Hogy szeretni kell, ennyi az egész…

A szeretet képes bármit felülírni. BÁRMIT. Olyan, mint egy hullám… Ha én egy picit jobban szeretek, mint tegnap, az óriási hatással van másokra.

 

Aztán arra is rájöttem, anyaként mekkora felelősségem van abban, hogy a lányomnak milyen példát mutatok. Mennyire átveszi ő az én összes érzésemet… És hogy nem kell ugyanazokon a nem mindig felemelő megtapasztalásokon keresztülmennie, mint nekem, ha automatikusan szeretetet, megértést, elfogadást, ítéletmentességet, kedvességet, türelmet másol le tőlem…

Szóval hogy bennem és minden más anyában is ott van A kulcs. A kulcs ahhoz, hogy a jelenlegi és a következő generáció könnyedebben éljen, teremtsen és szeressen. Kulcs vagyok önmagamhoz, kulcs vagyok az egész világhoz. Mert igenis, egy ember is megváltoztathatja a világot csak azáltal, hogy elkezd feltétel nélkül szeretni. Hát még, ha több anya is ezt teszi. Milyen csoda sülhet ki ebből?
Szóval….

ÉN VAGYOK A KULCS, TE VAGY A KULCS, MI VAGYUNK A KULCS.

És amire az elmúlt hetekben, a képzéseim során jöttem rá, hogy maga a női energia is kulcs. Amikor együtt vagyunk a csoportban, hegyeket tudnánk megmozgatni, olyan erősen érzékeljük egymás energiáit. Támogatás, elvárás és ítéletmentesség. A női energia csodákra képes…

Szóval ez mind A kulcs…

Test-lélek-szellem harmóniája, ami már a hátamon is díszeleg, és amire törekszem. A magam tökéletlenségét elfogadva, sőt, szeretve. És hogy ezt te is felismerd, ahhoz egy hozzájárulás ez a könyv.

Neked szól ez a könyv, ha belső igényed, hogy javíts az életeden, a körülményeiden, a kapcsolatodon a gyermeke(i)ddel és a pároddal.

Kérd tőlünk A KULCS-ot azért, mert már ismersz egy kicsit a Happy Mami csoportokból, és bízol bennem. Tudod, hogy hiteles, őszinte, nyílt ember, anya és pedagógus vagyok, aki küldetésének tekinti, hogy segítsen Neked és a gyermekednek. Segítsen abban, hogy új nézőpontból tudd megvizsgálni a kapcsolatotokat és saját magadat. Segítsen ráébredni, hogy önmagadat szeretni a legönzetlenebb dolog, amit a gyermeke(i)dért tehetsz.

És igen, szívből ajánlom, hogy vedd meg ezt a könyvet, ha változni, változtatni akarsz! Ha készen állsz szembenézni a félelmeiddel és felelősséget vállalni az életedért, akkor A KULCS Neked szól. Ebben biztos vagyok!

Gáspár Enikő

Író, megengedő pedagógus és nő

happymami@happymami2016.com

“Ez a kis könyv egy útravaló, egy kulcs a boldog élethez.

Összefoglalja mindazt, amin átmehet egy nő, egy édesanya az élete során: a nehézségeket, a küzdeni akarást, a talpra állást és végül a győzelmet.

Gáspár Enikő a szerzőnő az első számomra olyan hiteles ember, aki végre nem félt ezzel a könyvvel feltárni azokat a problémákat, amiket mi nők sokszor tabuként kezelünk, hiszen félünk mi lesz, ha a nagyvilág számára kiderül. Hiteles személye magával ragadja az embert, maximálisan lehet azonosulni az írásaival, erőt lehet gyűjteni belőlük.

Ha elsajátítod a könyvben lévő útmutatásait, bizton állíthatom, hogy bármikor, ha nehézségbe ütközöl, fogod tudni az onnan kivezető utat.

Ajánlom ezt a könyvet annak, aki többet szeretne megtudni magáról, aki szeretné végre tisztán látni a világot, aki szeretne többet adni magából a családjának, és aki úgy érzi, hogy végre készen áll a pozitív gondolkodás alapjainak elsajátítására, legyen az leendő anyuka, kismama, édesanya, nagymama vagy apuka.”

Albert-Merétey Bernadett

 

Kapcsolat

Adatkezelés

+36 30 159 2851

happymami@happymami2016.hu