Önmegvalósítás

Az önmegvalósítás jelentése Happy Mami szerint… A csapból is ez a szó folyik, és mindenki gondol valamit az önmegvalósítás fogalmáról. Önmegvalósításról szólnak a könyvek, önmegvalósításról szólnak az előadások, TV műsorok. Erről beszélgetünk a barátainkkal, a párunkkal, sőt már a gyermekeinkkel is. A különböző nézőpontok gyakran ütköznek egymással, ami még inkább elbizonytalanít minket abban, hogy mégis miként kellene megvalósítani önmagunkat. Egy folyamatos küzdelemként élhetjük meg ezt a folyamatot, hiszen abból indulunk ki, hogy valaki mássá kellene válnunk, mint akik jelenleg vagyunk.

Feltennék neked most néhány kérdést: – Neked mit jelent az önmegvalósítás? – Ki vagy Te, amikor megvalósítottad önmagad? – Hol élsz, kivel élsz, mivel telnek a hétköznapjaid, kik a barátaid, kikkel és mit dolgozol, amikor már megvalósítottad önmagad? Kicsit lazulj el, hunyd be a szemed, esetleg írd is le utána, amit látsz. És most nézd meg, mi az, amit már megvalósítottál. Aki már most vagy. Akik már most ott vannak az életedben. Amilyen körülményeket már megteremtettél… Lehet, hogy valójában már nagy része megvan annak, amit szerettél volna elérni? Akkor most mosolyogj egy nagyot, öleld át magad, vagy veregesd meg a válladat. *Igen! Megcsináltam! Nagyszerű vagyok!”

Ahhoz, hogy elégedett és sikeres legyél, el kell tudnod ismerni önmagad. Látni az eredményeidet. Az eredmény pedig lehet az is, hogy reggel felkelsz, és kávét főzöl. Eredmény az is, ha a családtagjaid egészségesek és elégedettek. Eredmény az, ha kiviszed a szemetet, és utána jobban érzitek magatokat otthon. Amint ezeket felismered, onnantól elveszíti a jelentőségét az önmegvalósítás, hiszen azt minden pillanatban megteszed. Emellett megjelennek álmok, vágyak, és tudod, hogy lépésről lépésre haladsz feléjük. Könnyedén és elégedetten, megélve a MOST – ot. Ezen az úton lehet segítőd A kulcs…

Kapcsolat

Adatkezelés

+36 30 159 2851

happymami@happymami2016.hu