Az előző bejegyzésemben rendkívül leegyszerűsítve tálaltam, hogy valójában nem akarunk a férfiaktól mást, mint szexet. Kiegészítve a biztonsággal.

Szeretnénk azt érezni, hogy bármi is történik, az a férfi ott van. Ott van, ha háború tör ki, ott van, ha idegbeteg fúriák vagyunk, ott van, ha kételkedünk önmagunkban, ott van, amikor kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk az életünkben. Ott van, és megvéd minket. Egy erős bázis, egy oszlop nekünk, aminek az árnyékában anélkül pihenhetünk meg, hogy közben veszélyben éreznénk magunkat.

Lehetünk mellette gyenge nők.

A nőiesség fejlesztése nélkül kevés eséllyel lehet ezt az erős, határozott férfi energiát behívni az életünkbe. Mit értek a nőesség fejlesztése alatt?

Azt, amikor már nem AKAROM-ból teremted az életed, hanem megengedésből és befogadásból. Amikor leteszed azokat a mintákat, amelyekből generációk óta működünk mi nők…

Amikor feladod az irányítást és átadod magad az örömnek és a könnyedségnek…

Hogy és miként lehet mindezt megvalósítani? Egyszerűbben, mint gondolnád…

https://happymami2016.com/onbizalom-trening/

Gáspár Enikő

Író, megengedő pedagógus és nő                                                                                                                          happymami@happymami2016.com