Ki vagyok én? – online workshop

  • Ki vagy Te?
  • Ki vagy Te túl a családi állapotodon, a munkádon és a baráti kapcsolataidon?
  • Mik a Te képességeid, miben vagy Te valójában önmagad?
  • Mikor vagy igazán boldog?
  • Mik a Te álmaid?
  • Mik azok az értékek önmagadban, amit szeretnél megmutatni a világnak?
Szeretnél végre közelebb kerülni Önmagadhoz?
Tarts velem ezen a két órás workshop-on, és fedezd fel önmagad egy teljesen más perspektívából! Itt az ideje, hogy végre a saját utadra lépj? Jelentkezz most a legközelebbi online eseményre! További információkért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a jelentkezés gombra kattintva!

Részvételi díj: 4.990,- Forint

Magabiztos szülő – magabiztos gyerek

online workshop

Mi volt a legnagyobb vágyad gyerekként? Mi volt a hobbid? Mivel töltötted szívesen az idődet? Mi töltött el akkora örömmel, amire a mai napig emlékszel?

 A következő kérdés pedig:

A jelenlegi életed hány százalékát töltöd ezekkel a tevékenységekkel? Hány százalékban foglalkozol olyan dolgokkal, amelyek örömmel töltenek el?

Ha ez a százalékos arány csekély, akkor itt az ideje, hogy ezen változtass. És itt az ideje, hogy felismerd, a legnagyobb ajándék, amit gyermekednek adhatsz, hogy segíted őt megőrizni és táplálni magában a vágyait. Mert a sikeres és boldog ember legfőbb ismertető jegye, hogy azt teszi, ami örömmel tölti el.

Tarts velem ezen a kétórás workshopon, és indulj el azon az úton, amelyen azzá a sikeres és boldog felnőtté válhatsz, akire a gyermekednek szüksége van!
Jelentkezz a legközelebbi online eseményre! Pontos időpontért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a jelentkezés gombra kattintva!

Részvételi díj: 4.990,- Forint

Kapcsolat

Adatkezelés

+36 30 159 2851

happymami@happymami2016.hu